Dancing Bruins derde populairste club van regio Midden-Nederland

Dinsdagavond werden in Panama Amsterdam voor de dertiende keer de Nightlife Awards uitgereikt. Aan de vooravond van het Amsterdam Dance Event, het grootste internationale dance event ter wereld, kwamen de populairste clubs en toffe artiesten samen. Een prestigieuze prijs die laat zien dat je meetelt als uitgaansgelegenheid. Dancing Bruins was genomineerd in de categorie ‘Populairste club regio midden’… en ging ervandoor met de derde plek!

Een afgeladen bus vertrok dinsdagmiddag vanuit Saasveld naar Amsterdam. “We vinden het tof om hier met het team naartoe te gaan. Zo’n award is natuurlijk niet alleen een mooie waardering, maar vooral ook voor medewerkers iets om trots op te zijn”, vertelt Milou Munsterhuis, bedrijfsleider van Dancing Bruins. Daarnaast is het gewoon een leuk teamuitje. Er was genoeg vermaak tijdens de avond, met onder andere DJ Sean, The Partysquad en Jody Bernal. Maar hoogtepunt van de avond was natuurlijk de uitreiking.

Publieksstemmen
Bruins was genomineerd in de categorie ‘Club’, waarin alle grote clubs en discotheken vallen. Andere categorieën waren danscafé, feestcafé en shotjesbar. In elke categorie werden winnaars gekozen voor regio Noord, Midden en Zuid en overkoepelend over heel Nederland. Hoe je kon winnen? In aanloop naar de avond kon het publiek online stemmen op 830 genomineerde uitgaansgelegenheden. Daarnaast heeft de organisatie het hele jaar door een Facebookonderzoek gehouden, waarbij de deelnemers werden beoordeeld op fanbase, betrokkenheid, posts en groei.

De derde keer
Bruins eindigde als derde, na Rodenburg in Beesd en de Drie Gezusters in Nijmegen. In 2002 en 2007 ging Bruins er ook al eens met de prijs vandoor. Milou: “Een groot deel van de andere clubs die toen meededen, bestaan niet meer. Het is alleen al een eer dat wij nog steeds ieder weekend top draaien.” De derde prijs werd dan ook even goed gevierd met het team!