In Soasel zoept wie ‘t bier wa op!

“Bier is om te drinken, niet om mee te gooien”, vindt de organisatie van het Dak d’r Af Festival. Daarmee verwijzen ze natuurlijk naar het bierincident met Lil’ Kleine afgelopen weekend in Hengevelde. Op 28 juli is Lil’ Kleine nogmaals in de regio op het Dak d’r af festival. “Daar gaan we vooral een onmeunig mooi feest van maken.”

Bruins organiseert dit jaar voor de vierde keer het Dak d’r Af Festival. In Saasveld staat het hele weekend in het teken van een groot zomerfeest. Het feest begint op donderdagavond met een teenage party voor de jeugd van 12 tot en met 17 jaar. Op zaterdagavond is het Dak d’r Af Festival voor jeugd vanaf 16 jaar. En als afsluiter vindt op zondag natuurlijk het alom bekende Bruins Volleybaltoernooi plaats.

Het Dak d’r Af Festival is voor iedereen, van piratenmuziekliefhebbers tot hiphoppers en hardstylefans. Met vier verschillende area pakt Bruins het ook dit jaar weer groots aan. Zo treedt op de zaterdagavond niet alleen Lil’ Kleine op, maar ook vele andere grote artiesten van Nederlandse bodem. Kraantje Pappie, Radical Redemption, Koos Alberts, Høken met de Heinoos, Billy the Kit, Act of Rage… “En dat is nog niet alles”, vertelt Bruins-eigenaar Patrick. “We maken de komende weken nog meer namen bekend.”

De vorige edities hebben bewezen dat het festival zijn naam waarmaakt. Het dak gaat er letterlijk af! Patrick: “Je merkt gewoon dat jeugd uit de wijde omtrek hierop af komt. Iedereen houdt van een feestje op een mooie zomeravond.” De sfeer is, net als bij Bruins op zondagavond, altijd goed. “En volwassen. Mooi dat iédereen op zo’n avond met elkaar een pilsje drinkt. Jong en oud, ongeacht van welke muziekstijl ze houden.”

De kaartverkoop loopt al erg goed. Dus wil je er bij zijn, wacht dan niet te lang om je ticket te bestellen. Koop je tickets, meld je aan voor het volleybaltoernooi of koop je kaartje aan de kassa bij Bruins.