Teenage party voortaan in eigen beheer BijBruins

Jullie kennen allemaal onze Teenage party. Een tof feest eens in de paar maanden, speciaal voor de jeugd van 12 tot 17 jaar. Voorheen was dit feest in beheer van Make Your Moves, die Teenage party’s organiseert door het hele land. Maar met ingang van de volgende editie op 7 april is de Teenage party in het beheer van Bruins zelf.

Waarom?

Wij hebben altijd prettig samengewerkt met Make Your Moves. Maar omdat we graag alles in eigen beheer hebben, nemen wij ook de organisatie van dit event op ons. Dat maakt het lekker duidelijk en overzichtelijk. Ook voor bezoekers, want alle informatie en foto’s zijn op een centrale plek te vinden.

Wat verandert er?

Vanaf nu vind je alle informatie rondom de Teenage party’s op onze eigen kanalen van BijBruins:

Daarnaast is de entree voortaan inclusief garderobe en consumptie. Voorheen betaalde je 5 euro in de voorverkoop en 7,50 aan de deur. Dat wordt 8 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur inclusief garderobe en een muntje. En tot slot zal alle communicatie rondom de Teenage party er wat anders uit zien. Maar wel zoals je van ons gewend bent, in de BijBruins stijl.

Wat is de Teenage party?

De Teenage party organiseren we eens in de twee maanden speciaal voor de jeugd vanaf 12 jaar. Een avond waar plezier met elkaar voorop staat. We hebben een ‘zero alcohol’ beleid en schenken alleen fris. Zaterdag 17 februari is de laatste Teenage party van Make Your Moves. De eerste editie die Bruins organiseert vindt plaats op 7 april met niemand minder dan… Supergaande! Van 19.30 tot 00.00 uur in Saasveld: zorg dat je erbij bent!

Heb je als ouder nog vragen over de Teenage party? Neem gerust contact met ons op via info@bijbruins.nl of telefonisch via 074-349 45 65.